Puh. 044 367 7646 Sarjakortit 5 x -5% ja 10 x -10%
Karviaistentie 375, 21380 AURA Maksutavat: Käteinen tai pankkisiirto

Tarjoan klassista hierontaa.

Lisäksi olen käynyt perusteet vyöhyketerapiasta, akupainannasta, kuivakuppauksesta, intialaisesta päähieronnasta sekä shiatsusta, joita pystyn hyödyntämään hoidoissa.

Klassinen hieronta on perinteistä pehmytosakäsittelyä lihaskireyksien- ja jännitysten laukaisemiseksi. Muokkaamalla lihasta erilaisin ottein aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy, ihon joustavuus paranee ja kudoksen uusiutuminen tehostuu. Hierontaa voidaan käyttää ennaltaehkäisemään vaivoja. Hieronnan tavoitteena on rentoutunut hyvä olo.

Hierottava alue määräytyy aina asiakkaan tarpeen mukaan. Hieronnassa hieroja harjaantuneiden sormiensa tunnon välityksellä on jatkuvasti tietoinen kudoksissa tapahtuvista muutoksista ja voi hoidon aikanakin muuttaa hoitoa tarpeen mukaan. Tästä johtuen jokainen hoitokerta on erilainen ottaen huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Hieronta on aina yhteistyötä hierojan ja asiakkaan välillä. Hieronnan voimakkuus määräytyy aina asiakkaan tuntemuksien mukaan yhdessä hierojan kanssa. Pieni kipu hieronnan aikana on sallittua, mutta tuskaiset tuntemukset eivät kuulu hierontaan, joten on tärkeää että kerrot heti tuntemuksistasi hierojalle.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka on saanut alkuperänsä Intiasta ja Havaijilta.Kiviä on käytetty osana itämaista lääketiedettä, erilaisten kiputilojen ja kroonisten ongelmien hoidossa.

Kuumakivihieronnan vaikutus on syvärentouttava sekä voimakkaasti stressiä ja kipua laukaiseva.

Hieronta tehdään lämpimillä kivillä joita liutetaan öljytyllä keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.Näin hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa,laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa lihasjännityksiä ja parantaa koko elimistön vointia ja toimintaa.

Kuumakivihieronnan vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Hierontaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle. Myös muut hieronnan vasta-aiheet ovat esteenä tälle hoidolle, kuten esimerkiksi tarttuva ihosairaus, tulehdus, kuume, flunssa, jne. Jos olet epävarma, voitko ottaa vastaan hierontaa, kysy neuvoa lääkäriltäsi.

Aukioloajat

Ma - pe klo 8.00 - 17.00

La klo 9.00 - 14.00

hieroja-line-1

Hieronta 30 min 25 € varaa
Hieronta 45 min 33 € varaa
Hieronta 60 min 40 € varaa
Hieronta 90 min 58 € varaa
Hieronta 120 min 74 € varaa
Kuumakivihieronta 60 min 48 € varaa
Kuumakivihieronta 120 min 85 € varaa